Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ın Şampiyonluk Kupası Bandırma’da

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, siyah-beyazlı takımın şampiyonluk kupasını Bandırma’ya getirdi.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ve Beşiktaş yönetimini Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Başkanı Erhan...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, siyah-beyazlı takımın şampiyonluk kupasını Bandırma’ya getirdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ve Beşiktaş yönetimini Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Eski CHP Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ve Bandırmalı taraftarlar karşıladı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk kupasını Bandırma’ya getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Şampiyonluk Bandırmaspor’a hayırlı olsun. Bandırma’da olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah Bandırmaspor Süper Lig’e çıkar. Geçen geldiğimde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza beni 17 Eylül Stadı’na götürdü. Stadın durumu hiç iyi değil, çok eksikliler var. Yatırım yapılması lazım. Bandırmaspor ile Beşiktaş arasında şartlar oluşursa futbolcu transferi yapılabilir" dedi.
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ise, "2 sene içerisinde biz de Süper Lig’e çıkıp Süper Lig kupasını almak istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.