Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ı 3-0 yenen VakıfBank Süper Kupa’da dörtlü finale yükseldi

Türkiye Süper Kupası’nın son iki sezondaki sahibi VakıfBank, çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadeleyi 3-0 kazanan sarı siyahlılar dörtlü finale adını yazdırdı.Burhan Felek Spor Salonu’ndaki mücadeleyi 3-0...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş'ı 3-0 yenen VakıfBank Süper Kupa’da dörtlü finale yükseldi
Türkiye Süper Kupası’nın son iki sezondaki sahibi VakıfBank, çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadeleyi 3-0 kazanan sarı siyahlılar dörtlü finale adını yazdırdı.

Burhan Felek Spor Salonu’ndaki mücadeleyi 3-0 kazanan sarı siyahlılar, Türkiye Süper Kupası’nda Dörtlü Final’e yükseldi. VakıfBank’ta günün en skorer ismi Caroline Costagrande (11 sayı) olurken, Milena Rasic de 10 sayı ile galibiyete önemli katkıda bulundu.

VakıfBank, Süper Kupa çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı siyahlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak dörtlü finale yükseldi. Sarı siyahlılar, ilk maçta da rakibini 3-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş karşısında karşılaşmaya Gözde, Kübra, Çağla, Costagrande, Rasic, Sheilla – Gizem Örge (L) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, rakibi önünde ilk seti 25-13 alarak 1-0 öne geçti. Müsabakanın ikinci setini de rahat bir oyunla 25-11 alan VakıfBank, karşılaşmanın son setini ise 25-17 kazanarak skoru belirledi: 3-0.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları Caroline Costagrande (11 sayı) ve Milena Rasic (10 sayı) oldu.

Beşiktaş galibiyeti sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank’ın genç liberosu Gizem Örge "Beşiktaş karşısında tur atlayarak Dörtlü Final’e kaldığımız için çok mutluyuz. Genç oyunculardan kurulu bir kadroyla oynadık. İyi bir oyunla galip geldik, bundan sonra önümüzde Çanakkale Belediyesi müsabakası var, şimdi o maça konsantre olacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.