Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Zirve Aşkına

Ligin 19. hafta erteleme maçında yarın Trabzonspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçı kazanırsa ligde zirveye yerleşecek. Ancak siyah-beyazlı takımda sakat ve eksik futbolcuların çokluğu Teknik Direktör Şenol Güneş’i hayli zorlayacağa...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin 19. hafta erteleme maçında yarın Trabzonspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçı kazanırsa ligde zirveye yerleşecek. Ancak siyah-beyazlı takımda sakat ve eksik futbolcuların çokluğu Teknik Direktör Şenol Güneş’i hayli zorlayacağa benziyor.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılan Kara Kartal, yarın Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Zorlu Karadeniz virajını yarılayan Şenol Güneş’in öğrencileri, bordo-mavili takımı yenip ligde zirveye yerleşmenin planlarını yapıyor.
EKSİK ÇOK
Siyah-beyazlı takımda 19. hafta erteleme maçı öncesi lisansları olmayan Boyko, Alexis ve Marcelo Trabzonspor’a karşı forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları sebebiyle Rhodolfo, Oğuzhan ve Gökhan Töre de Şenol Güneş’in sahaya süremeyeceği isimler arasında.
DEFANS HATTI DEĞİŞİYOR
Marcelo ve Alexis’i stoperde kullanan Şenol Güneş, lisans sorunu sebebiyle bu futbolcuları tandemde oynatamayacak. Bu ikilinin yerine stoperde Tosic ve Necip’in görev alması beklenirken, sağ kanatta Beck solda ise İsmail Köybaşı görev yapacak.
ORTA SAHADA TERCİH BELLİ
Sezon başından beri orta sahada dinamo ikili haline gelen Atiba - Oğuzhan ikilisinden milli orta saha görev yapamayacak. Sakatlığı düzelmeyen Oğuzhan’ın yerine ise Şenol Güneş’in Tolgay Arslan’ı tercih etmesi öngörülüyor. Veli’nin de bu bölgede görev alabilme ihtimali var ancak başarılı oyuncunun yedek soyunması bekleniyor.
QUARESMA DÖNÜYOR
Sakatlıklar sebebiyle son 1 haftada sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’a iyi haber Quaresma’dan gelmişti. Yıldız futbolcunun yarınki maçta oynayabileceği bilgisi verilirken, Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu bölgede nasıl bir tercih yapacağı ise merak konusu. Çaykur Rizespor mücadelesinde deneyimli çalıştırıcının gözüne giren Kerim Frei’nin ilk 11’de yer alması beklenirken, sağ kanatta ise Olcay görev alacak. Quaresma’nın ise yedek soyunacağı gelen haberler arasında.
BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ
Siyah-beyazlı takımın Trabzonspor karşısına, "Tolga, Beck, Tosic, Necip, İsmail, Olcay, Tolgay, Atiba, Kerim Frei, Sosa, Gomez" ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.