Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş yarınki maç öncesinde Londra'da

Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında yarın Arsenal ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş takımı Londra’da kalacağı Andaz Hotel’e geldi.Özel bir uçakla Londra’nın kuzeyindeki Luton havalanına gelen takım kafilesi, buradan...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında yarın Arsenal ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş takımı Londra’da kalacağı Andaz Hotel’e geldi.

Özel bir uçakla Londra’nın kuzeyindeki Luton havalanına gelen takım kafilesi, buradan kalacakları Andaz Hotel’e geçti. Yağmurdan kaynaklanan yoğun trafik sebebiyle havalanından otele transferleri beklenenden yaklaşık 1,5 saat daha uzun sürdü.

Gecikme sebebiyle oteldeki öğle yemeğinin iptal edildiği bildirilirken, futbolcuların bir süre dinlendikten sonra antreman yapacakları Emirates Stadı'na geçecekleri belirtildi.
Siyah beyazlıların Arsenal maçı için çıkılan tur yolculuğunda Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ile 22 kişiden oluşan şu futbolcu kadrosu yer aldı:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, Cenk Tosun, Demba Ba, Atıba Hutchinson, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Pedro Franco, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Tomas Sivok, Uğur Boral, Ümit Karaal, Veli Kavlak.

Siyah beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi play off turunda İstanbul'da 0-0 tamamlanan ilk maçın rövanşında, yarın TSİ 21.45'te Emirates Stadı'nda Arsenal'e konuk olacak.

Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godinho ise dördüncü hakem olacak.

BASIN TOPLANTISI VE SON ANTRENMAN BU AKŞAM STATTA

Bu arada Beşiktaş, Arsenal maçının son çalışmasını ise müsabakanın oynanacağı Emirates Stadı'nda yapacak. İlk 15 dakikası basına açık yapılacak antrenman TSİ 21.00'de başlayacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in de futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikte TSİ 20.30'da karşılaşmanın oynanacağı Emirates Stadı'nda basın toplantısı yapması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.