Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş ve Galatasaray PFDK’ya sevk edildi

Cumartesi günü Konya’da oynanan Süper Kupa mücadelesinin ardından Beşiktaş ve Galatasaray PFDK’ya sevk edildi.Beşiktaş ile Galatasaray arasında Konya’da oynanan ve penaltılar sonucu sarı-kırmızılıların kupayı müzesine götürdüğü...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumartesi günü Konya’da oynanan Süper Kupa mücadelesinin ardından Beşiktaş ve Galatasaray PFDK’ya sevk edildi.
Beşiktaş ile Galatasaray arasında Konya’da oynanan ve penaltılar sonucu sarı-kırmızılıların kupayı müzesine götürdüğü karşılaşma sonrası her iki kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından alınan sevk kararları şöyle:
"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 13.08.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.
GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 13.08.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.