Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş tribünleri dolduracak!

SÜPER LİG'İN 12 HAZİRAN'DA SEYİRCİSİZ OLARAK BAŞLAYACAK OLMASI SONRASINDA BEŞİKTAŞ KULÜBÜ, TRİBÜNLERİ RENKLENDİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ. SİYAH-BEYAZLILAR, KULÜBE BAŞVURAN TARAFTARLARIN FOTOĞRAFLARINI TRİBÜNE YERLEŞTİRECEK.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş tribünleri dolduracak!

Süper Lig’in 12 Haziran’da seyircisiz olarak başlayacak olması sonrasında Beşiktaş Kulübü, tribünleri renklendirmek için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, kulübe başvuran taraftarların fotoğraflarını tribüne yerleştirecek.

Beşiktaş, Süper Lig’de oynayacağı 4 iç saha maçında taraftarıyla birlikte olmak için harekete geçti. Almanya’da Mönchengladbach’ın başlattığı maket taraftar için harekete geçen siyah-beyazlılar, başvuruları almaya başlayacak. Hafta başından itibaren ruhumuzyeter.bjk.com.tr üzerinden kayıt almaya başlayacak olan Beşiktaş, iç sahada oynayacağı 4 maçta tribünleri, taraftarlarının fotoğraflı maketiyle doldurmayı hedefliyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan başvuruda kendi fotoğraflarını yükleyecek olan taraftarlar, 4 maç için 129 TL ödeme yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.