Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Trabzonspor maçını Konya'da oynanacak

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun iddialı ekiplerinden Beşiktaş, stadı inşaat halinde olduğu için iç saha maçlarını farklı statlarda oynamaya devam ediyor. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Trabzonspor maçının Konya'da oynanacağı...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun iddialı ekiplerinden Beşiktaş, stadı inşaat halinde olduğu için iç saha maçlarını farklı statlarda oynamaya devam ediyor. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Trabzonspor maçının Konya'da oynanacağı belirtildi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacağı maç, Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacaktır." denildi.

Açıklamada ayrıca İstanbul yerine Konya'ya maç için gitmeye razı olan Trabzonspor'a da teşekkür edilirken, "Kulübümüze bu konuyla ilgili yardımlarda bulunan Trabzonspor Kulübü'ne, Konya Valisi Sayın Muammer Erol'a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek'e ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Şan’a teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

HACIOSMANOĞLU: BİZİM İÇİN FARK ETMEZ

Bu arada Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Beşiktaş maçını Konya'da oynayacaklarını söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu, Beşiktaş kulübünden böyle bir teklif geldiğini belirterek, "Bizim için fark etmez, Beşiktaş'ın teklifine olumlu cevap verdik. Beşiktaş maçını Konya'da oynayacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.