Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Tekirdağ’ı Salladı, Kutlamalara Galatasaraylılar Da Katıldı

Beşiktaş’ın 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da coşkuyla kutlanırken, kutlamalara Galatasaraylı taraftarların da katılması dikkat çekti.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında ağırladığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Tekirdağ’ı Salladı, Kutlamalara Galatasaraylılar Da Katıldı
Beşiktaş’ın 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da coşkuyla kutlanırken, kutlamalara Galatasaraylı taraftarların da katılması dikkat çekti.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında ağırladığı Osmanlıspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Beşiktaş, Türkiye’yi sokağa döktü. 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu tüm yurtta coşkuyla kutlayan Beşiktaş taraftarları, Tekirdağ’da da sokağa döküldü. Renkli anlara sahne olan şampiyonluk kutlamalarına Galatasaraylı taraftarların da katılması şaşkınlık oluşturdu. Tekirdağ’ı inleten Beşiktaşlılar, maç bitimiyle birlikte merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Üç Kemaller Parkı’nda kutlamalara başladı. 14’üncü şampiyonluklarını çılgınca kutlayan taraftarlar, konvoylar eşliğinde kutlamaların yoğunlukta olduğu sahil dolgu alanına doğru hareket etti. Konvoya katılan bazı Galatasaraylı taraftarlar da ilginç bir şekilde Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Trafiğin durma noktasına geldiği kentte, siyah-beyazlı takımın taraftarları kendinden geçti.
Beşiktaşlılar, kentin hemen hemen her noktasında çılgınca eğlenirken, polis ekipleri de olası olumsuzluklar için yoğun güvenlik önlemleri aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.