Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Tekirdağ’ı salladı

Beşiktaş’ın şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da coşkuyla kutlanmaya başladı. Kentin sahil alanı Beşiktaşlı taraftarlarla doldu taştı.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk olduğu Gaziantepspor’u 4-0 mağlup...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Tekirdağ’ı salladı

Beşiktaş’ın şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da coşkuyla kutlanmaya başladı. Kentin sahil alanı Beşiktaşlı taraftarlarla doldu taştı.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk olduğu Gaziantepspor’u 4-0 mağlup eden Beşiktaş, Türkiye’yi sokağa döktü. 15. şampiyonluğu tüm yurtta coşkuyla kutlayan Beşiktaş taraftarları, Tekirdağ’da şampiyonluk şarkılarıyla inlettiler. Maç bitimiyle birlikte merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Üç Kemaller Parkı’nda kutlamalara başlayan ve 15’üncü şampiyonluklarını çılgınca kutlayan taraftarlar, konvoylar eşliğinde sahil dolgu alanına doğru hareket etti. Trafiğin durma noktasına geldiği kentte, siyah-beyazlı takımın taraftarları adeta kendinden geçti.

Beşiktaşlılar, kentin hemen hemen her noktasında çılgınca eğlenirken, polis ekipleri de olası olumsuzluklar için yoğun güvenlik önlemleri aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.