Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş taraftarları galibiyetten emin

Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı öncesi Vodafone Arena çevresine akın eden siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarından bu akşam mutlak galibiyet beklediklerini ifade ettiler.Spor Toto Süper Lig’in ilk derbisi olan ve akşam saat 20.00’de Vodafone...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı öncesi Vodafone Arena çevresine akın eden siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarından bu akşam mutlak galibiyet beklediklerini ifade ettiler.
Spor Toto Süper Lig’in ilk derbisi olan ve akşam saat 20.00’de Vodafone Arena’da oynanacak derbi öncesi Beşiktaşlı taraftarlar stat çevresini doldurmaya başladı. İzmir’den gelen Beşiktaşlı bir taraftar heyecanlı olduğunu söyleyerek, “3-1’lik bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.
Malatya’dan gelen bir başka Beşiktaşlı taraftar ise takımlarının 2 senedir çok formda olduğunu belirterek, “Beşiktaş bence favori takım olarak görünüyor, Galatasaray da çok iyi ama Beşiktaş 2-1 alır diye düşünüyorum. Deplasman yasağının kalkmasının olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum, herhangi bir sıkıntı çıkmayacaktır. Bu kararı alanları tebrik ederim” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.