Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Sompo Japan Lig’deki 12. Mağlubiyetini Aldı

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan kendi evinde Royal Halı Gaziantep’e 95-84 mağlup oldu.Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ,...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan kendi evinde Royal Halı Gaziantep’e 95-84 mağlup oldu.
Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ, oyunun genelinde kontrolü elinde tutanın rakip olduğunu söyledi.
Rakiplerinin maçın temposunu elinde tuttuğunu ve açık alanda kolay sayılar bulduğunu belirten Uluğ, “İyi savunma yapan bir rakibimiz vardı. Haklı bir galibiyet aldılar. Bir kaç kez maça ortak olma şansını yakaladık fakat rakibimizin yüksek isabetli dış şut kullanması bizim direncimizi kırdı” dedi.
Beşiktaş Sompo Japan sporcusu Maciej Lampe ise, sezonun en önemli maçlarından birini oynadıklarını ve kendileri adına çok zor bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.
ROYAL HALI GAZİANTEP CEPHESİ
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, oyuncularının çok iyi bir performans sergilediğini ve önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Altın değerinde bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş Sompo Japan’ı aslında bir maçta iki kez yendik. Çünkü 25. dakikadan sonra sportmenlik dışı faulle geri geldiler. Evinde son 7-8 maçını kazanmış bir takıma karşı galip geldiğimiz için çok mutluyum” dedi.
Royal Halı Gaziantep sporcusu Earl Colloway, zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, “Teknik faul ardından Beşiktaş eşitliği sağladı. Ama sonradan toparladık. Zorlu bir maçtı. Güçlü bir rakibe karşı galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.