Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Sompo Japan, Erkan Veyseloğlu’nu kadrosuna kattı

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da oynayan deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Ufuk Sarıca’yı...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da oynayan deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Ufuk Sarıca’yı getiren Beşiktaş Sompo Japan, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Kara Kartal, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da geçiren deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu’nu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
33 yaşındaki basketbolcu daha öncede Pertevniyal, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Tuborg, Banvit, Erdemirspor, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom’da forma giydi. Veyseloğlu ayrıca, 2004-2005, 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında Beşiktaş’ta mücadele etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.