Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Rusya’da Mağlup

Beşiktaş Sompo Japan, Eurocup E Grubu 7. maçında Rus temsilcisi Avtodor Saratov ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, mücadeleden 93-83 mağlup ayrıldı.Avtodor Saratov karşılaşmaya tempolu başladı. Daha sonra toparlanan Beşiktaş farkı kapatarak...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan, Eurocup E Grubu 7. maçında Rus temsilcisi Avtodor Saratov ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, mücadeleden 93-83 mağlup ayrıldı.
Avtodor Saratov karşılaşmaya tempolu başladı. Daha sonra toparlanan Beşiktaş farkı kapatarak ilk çeyreği 21-17 önde tamamladı. İkinci periyota da hızlı başlayan Rus temsilcisi, hızlı hücumlarla kolay sayılar buldu. Çeyreğin son bölümünde oyun sertleşti ve 2 ekip de hücum üretmekte zorlandı. Periyot sonunda Avtodor Saratov, soyunma odasına 42-41 önde gitti. Üçüncü çeyreğe pota altını etkili kullanarak başlayan Saratov, 9-2’lik bir seri yakaladı. Çeyreğin sonuna doğru toparlanan siyah-beyazlılar, farkı azalttı ev sahibi ekip, final periyoduna 64-60 üstün girdi. Beşiktaş, son periyoda hızlı hücumlarla başladı. Daha sonra Rus temsilcisi savunmada sertliği arttırıp, hücumda da sayılar bulunca farkı açtı ve karşılaşmadan 93-83 galip ayrıldı.
Siyah-beyazlılarda Chinemelu Elonu 20 sayı, 7 ribaund, Cenk Akyol 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Lamont Hamilton ise 11 sayı, 6 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.