Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Liverpool'u penaltılarla devirdi

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş, 1-0'ın rövanşında Liverpool'u 1-0 mağlup etti. 15'er dakikalık iki uzatma bölümünde de skor değişmedi. Penaltı atışları sonunda ise Beşiktaş, Liverpool'a 5-4 genelde de 6-4 üstünlük...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Liverpool'u penaltılarla devirdi
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş, 1-0'ın rövanşında Liverpool'u 1-0 mağlup etti. 15'er dakikalık iki uzatma bölümünde de skor değişmedi. Penaltı atışları sonunda ise Beşiktaş, Liverpool'a 5-4 genelde de 6-4 üstünlük sağlayarak turu geçen taraf oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan hakem Damir Skomina'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş, 72. dakikada Tolgay Arslan'ın golüyle öne geçti. Bir hafta önce oynanan maçı da Liverpool 1-0 kazandığı için maç uzatmaya gitti.

15'er dakikalık iki uzatma bölümünde de sonuç değişmeyince penaltı atışlarına geçildi.

Beşiktaş'ta penaltı atışlarında Demba Ba, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Tolgay Arslan vuruşları gol yaptı.

Liverpool'da ise Lambert, Lallana, Emre Can ve Allen penaltı vuruşlarını gol yaparken, 5. penaltı vuruşunda Lovren topu dışarıya atarken Liverpool'un da elenmesine neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.