Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında Beşiktaş, yarın Kasımpaşa ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.Lige verilen milli...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında Beşiktaş, yarın Kasımpaşa ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Lige verilen milli maç arasına 17 puanla üçüncü sırada giren Beşiktaş, Kasımpaşa maçından galip ayrılarak zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Siyah beyazlılar, 9. hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir’e konuk olmuş, ilk yarıyı tek farklı geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda oyuna ağırlığını koymuş ve 9 kişi tamamladığı maçtan 2-1 galip ayrılmıştı.

İstanbul Başakşehir galibiyetiyle yeniden çıkışa geçen siyah beyazlı ekip, 13 puanla 8. sırada bulunan Kasımpaşa engelini de aşarak çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçının biletleri, Passolig üzerinden satışa sunuldu. Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahipleri 20 Kasım Perşembe gününe kadar aldıkları biletlerle maça kendileri girmeleri durumunda bilet ücreti kartlarına iade edilecektir. Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahibi olup 20 Kasım Perşembe 12.00'ye kadar bilet alan, ancak bileti ile kendisi maça gitmeyip bir başka kişinin Passolig kartına aktaranlara ise ücret iadesi yapılmayacak.

ENGELLİ TARAFTARLARA ÜCRETSİZ BİLET YÜKLEME NOKTASI

Bu arada yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlar, maç günü bilet satış gişesinden passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabilecekler. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı tutulacak.

Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması için bilet fiyatları ise şöyle:

Kuzey Kale Arkası: 25 TL
Güney Kale Arkası: 25 TL
Batı Tribün: 50TL
Doğu Tribün: 75 TL.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.