Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde siyah-beyazlı futbolcular basına açık...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde siyah-beyazlı futbolcular basına açık olarak antrenman yaptı. Antrenman öncesinde siyah-beyazlı futbolcular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Türk Bayrağı açarak kutladılar. Antrenmanın ilk bölümlerinde koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular iki grup halinde minyatür kalede maç yaptılar.
Takım arkadaşları Aboubakar’ı alkışladı
Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Aboubakar, antrenman öncesinde takım arkadaşları alkışladı. Antrenman öncesinde futbolcular ile saha içinde kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Şenol Güneş daha sonra yeni transfer Aboubakar’ı yanına çağırarak takım arkadaşlarına tanıttı. Kısa bir konuşmanın ardından Aboubakar arkadaşları hitap etti. Bu konuşmaların ardından takım arkadaşları Kamerunlu futbolcuyu alkışlayarak "hoş geldin" dediler.
Pas çalışması sırasında Kamerunlu futbolcu Aboubakar girdiği ikili mücadelenin ardından kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Sağlık ekibinin müdahalesiyle yeniden antrenmana dönen Aboubakar, çalışmanın sonlarına doğru yeniden sakatlanarak sahayı sekerek terk etti.
Oğuzhan antrenmanda yer almadı
Antrenmana tedavisi devam eden Oğuzhan Özyakup katılmazken, milli takımlara giden Cenk Tosun, Olcay Şahan, Aras Özbiliz, Denys Boyko, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Dusko Tosic de çalışmada yer almadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.