Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Kafilesi Süper Kupa finali için Konya’da

Turkcell Süper Kupa Finali’nde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi Konya’ya geldi.Başkan Fikret Orman, As Başkan Umut Güner, Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü Hakan Kalkavan ve Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell Süper Kupa Finali’nde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi Konya’ya geldi.
Başkan Fikret Orman, As Başkan Umut Güner, Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü Hakan Kalkavan ve Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu Hakan Özköse, Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla Konya’ya ulaştı. Siyah-beyazlı kafileyi Konya’da taraftarlar çiçekler ve meşalelerle karşıladı.
Taraftarların sevgi tezahüratları arasında havalimanından ayrılan Beşiktaş takımı kamp yapacağı otele geçti. Havalimanında kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili, "Ona biz öncülük yaptık. Çok desteklediğim bir şeydi. Bu çağa, Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü. İnşallah daha güzel maçlar seyredeceğiz" dedi. Yarın oynanacak karşılaşma için ise Orman, her iki takımında kazanmak için Konya’ya geldiğini söyledi.
Siyah-beyazlılar bu akşam saat 19.00’da maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı’nda son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ile kaptan Tolga Zengin, antrenman öncesi saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.