Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş istedi, Galatasaray alıyor!

Gündemdeki Obi Mikel ve Lassana Diarra’yı tercih etmeyen teknik direktör Riekerink, Brezilyalı Lucas Leiva’da karar kıldı. Futbol direktörü Cenk Ergün bugün veya yarın Liverpool ile pazarlığı 4 milyon Euro’dan açacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş istedi, Galatasaray alıyor!
G.SARAY’ın hedefindeki A klas ön libero, Lucas Leiva...

Orta sahaya en az 3 takviye yapacağını açıklayan sarı kırmızılılar, Melo’nun boşluğunu vatandaşı ile doldurmak amacıyla Liverpool ile masaya oturuyor. Yönetim, teknik direktör Riekerink’e ön libero adayı olarak Leiva ile birlikte Obi Mikel’i sundu. Hollandalı hoca, Obi Mikel’in istediği futbol tarzına uygun olmadığını belirtip istemedi. Menajerlerin önerdiği Lassana Diarra’ya ise, fizik olarak Riekerink’in tam not vermemesinin yanı sıra, aldığı tazminat cezası, istediği yüksek yıllık ücreti ve 31 yaşında olması nedeniyle soğuk bakıldı.

CENK ERGÜN'E 2. HEDEF DÜN VERİLDİ
Riekerink’in onay verdiği isim, Liverpool’da forma giyen Lucas Leiva oldu. Riekerink, üst düzey top kesme özelliğinin yanı sıra, Premier Lig’de 223, Şampiyonlar Ligi’nde ise 25 maça çıkmış yüksek tecrübeye sahip bir oyuncu olan Lucas Leiva’nın, orta sahaya güç katacağını belirtti.

Bunun üzerine Wilfried Bony’nin kiralanması adına Manchester City ile görüşmek için İngiltere’ye giden futbol direktörü Cenk Ergün’e ikinci hedef verildi. Ergün’ün dün Liverpool kulübü ile masaya oturacağı kesinleşti.

4 MİLYON EURO İLE PAZARLIĞA
Şimdi G.Saray, Brezilyalı ön libero için Liverpool’un perşembe gününe kadar kapısını çalacak. İngiltere’de olan futbol direktörü Cenk Ergün, Lucas Leiva’nın transfer şartlarını Liverpool kulübü ile bizzat görüşecek. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Lucas Leiva için G.Saray 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Yıldız oyuncuyu geçen yıl Beşiktaş da istemiş ancak Liverpool’un başına geçen Jürgen Klopp vermediği için transfer gerçekleşmemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.