Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş - Galatasaray maçının ardından

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçının ardından yöneticiler ve futbolcular açıklamalarda bulundu.Galatasaray Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nasuh Sezgin, Beşiktaş’ı penaltılarla mağlup ederek kupayı...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 03:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 03:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş - Galatasaray maçının ardından
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçının ardından yöneticiler ve futbolcular açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nasuh Sezgin, Beşiktaş’ı penaltılarla mağlup ederek kupayı kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Riekerink’in ikinci kupası oluyor enteresan bir şekilde. Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah önümüzde yeni bir lig başlıyor. Bunda da başarılı olmak için uğraşacak takımımız, bizlerle yönetim olarak. Dolayısıyla şimdi bu lige hazırlanıyoruz, takımımız da iyi. İlk maçımızı İstanbul’da Karabük’le oynayacağız. Sonra deplasman serüveni başlıyor. Dolayısıyla inşallah bu sezonu şampiyon olarak bitirebilirsek Avrupa’ya çıkma şansımız da olduğuna göre böyle devam edeceğiz. Galatasaray kupalara alışık bir takım. Dolayısıyla biz bunu başarmış bir yönetim olarak da taraftarların da takdirini bekliyoruz. Bütün herkesin takdirini bekliyoruz. Evet başarılıyız biz. Bundan sonra umarım taraftarlarımız bize daha çok destek verir. Kombinelerini alırlar stada gelirler. Ve başarılarımızı görürler” şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztürk de, kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Kupalara alıştık artık. Zor maçtı, bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hepsi iyi mücadele etti. Beşiktaş’ı da tebrik ediyorum, iyi oynadılar. Tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz kupayı. Bu sene inşallah şampiyon olup Ziraat Türkiye Kupasını da alıp bu seneyi 3 kupayla bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Galatasaray’ın yeni transferi Eren Derdiyok da, takım olarak bunun hayalini kurduklarını söyleyerek, “İlk resmi maçtı. Bugün takım olarak iyi mücadele ettik. Kupayı aldığımız için çok mutluyum. Bu sene bizim için çok önemli bir başlangıç oldu” dedi.
Siyahlı-beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ise, “Galiba bugün yine taraflı tarafsız herkese ne kadar iyi takım olduğumuzu gösterdik. Çünkü maçın başından beri inanılmaz iyi başladık. Topa sahip olan takım hep bizdik, kontrolde hep bizim elimizdeydi. İstediğimiz zaman tempoyu yükselttik istediğimiz zaman tempoyu düşürdük. Bu kadar çok pozisyona girdiğinde golü bulman gerekiyor. Maalesef şanssızlık mı diyelim artık bilemiyorum ama pozisyona girmek de önemli. Bugün top girmedi, gol olmadı ama iyi bir mücadele verdik. İyi takım olduğumuzu yine herkese gösterdik. Bu umut verici kaldığımız yerde devam ediyoruz. Kupayı almak isterdik ama olmadı. 120 dakika da hak eden taraf bizdik idmanda desen belki takımın en iyi penaltıcıları bugün penaltıları kaçırıyor. Bu tür şeyler en büyük oyuncularda da oluyor. Ama olmadı talihsizlik diyelim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.