Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Eksik Çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda izinli olduğu için ülkesine giden teknik...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda izinli olduğu için ülkesine giden teknik direktör Slaven Bilic çalışmalarda yer almadı. Siyah-beyazlı takımın antrenmanı yardımcı antrenörlerin gözetiminde yapıldı.
Beşiktaş’ın düz koşu ile başlayan antrenmanı daha sonra ısınma hareketleri ile devam etti. Ardından gruplar halinde pas çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, bu çalışmanın ardından kanatlardan orta organizasyonu gerçekleştirdi. Beşiktaş’ın antrenmanı çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç oynandığı sırada bir pozisyonda Kerim Frei ile çarpışan kaleci Günay Güveç’in dudağında bir açılma meydana geldi ve genç kaleci çalışmaları yarıda bıraktı.
Beşiktaş’ın bu sabahki antrenmanına milli takımlarında bulunan Olcay Şahan, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak, ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, bireysel çalışan Cenk Tosun, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Daniel Opare katılmadı. Milosevic idman sonunda çalışmaya katılarak sadece düz koşu yaptı. Sağ ayak arka adalesinde ağrı hisseden Motta da antrenmanın başında çalışmayı bıraktı. Motta’nın durumu çekilen MR’dan sonra belli olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.