Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, ara vermedi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün akşam oynanan Süper Lig'in 8. hafta maçında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, ara vermedi
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün akşam oynanan Süper Lig'in 8. hafta maçında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak zirve yolunda çok önemli iki puan bırakan siyah-beyazlı takım, Akhisar Belediyespor maçının ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmada futbolcular, streching hareketleri sonrası bire bir oynama ve şut çalışmalarıyla idmanı bitirdi.

Antrenmana bireysel hazırlıklarını sürdüren İsmail Köybaşı ve Atiba Hutchinson ile salonda çalışan Muhammed Demirci katılmadı. Bu arada A2 Takım’ın Kocaelispor ile oynayacağı lig maçının kadrosunda bulunan futbolculardan Filip Holosko, Pedro Franco, Emre Metin, Ömer Şişmanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akgün, Uğur Boral, Gökhan Süzen ve Kerim Frei çalışmada yer almadı.

SİVOK’UN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Öte yandan Çaykur Rizespor maçı öncesinde sakatlanan Tomas Sivok’un çekilen MR sonrasında sol arka adalesinde zorlanma olduğu tespit edildi ve oyuncunun tedavisine başlandığı bildirildi.

Siyah-beyazlı takım, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.