Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmaya...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmaya tedavisi devam eden Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ramon Motta ile bireysel çalışan Tomas Sivok, Demba Ba ve Cenk Tosun katılmadı.

    Antrenman takım halinde yapılan 18 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı.

    Diğer oyuncular ise önce pas çalışması yaptı, daha sonra 5'e 2 ve minik kale maç oynadı. Şut çalışması sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

    Bu arada U-21 takımı oyuncularından Tugay Kaya, Furkan Yaman, Gökhan Artun ve Oğuz Aksoy takımla birlikte antrenmana katıldı.

    Sihah-beyazlı takım, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenman ile tamamlayacak ve kampa girecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.