Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Akhisar Belediye maçı için Manisa’ya gitti

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için Manisa’ya gitti. Siyah - beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Siyah - beyazlılar,...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için Manisa’ya gitti. Siyah - beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak.

Siyah - beyazlılar, bu karşılaşma için bugün öğleden sonra Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı’nın kafile başkanlığında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İzmir’e hareket etti. Kafile İzmir'den karayoluyla Manisa'ya geçecek.

Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in de yer aldığı kafilede teknik direktör Slaven Bilic, Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’ya giden kafilede şu futbolcular bulunuyor:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.