Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, 2-0'ı koruyamadı Asteras'la 2-2 berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Asteras Tripolis ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Temsilcimiz Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı. Siyah beyazlı ekip bu sonuçla ikinci tura...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Asteras Tripolis ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Temsilcimiz Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı. Siyah beyazlı ekip bu sonuçla ikinci tura çıkmayı garantiledi.

Yunanistan'ın Tripoliçe şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynanan ve Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel De Sousa'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'ın gollerini 15. dakikada Demba Ba ve 61. dakikada penaltıdan Gökhan Töre attı. Ev sahibi Asteras Tripolis'in gollerini ise 72. dakikada Barrales ve 83. dakikada da Facundo Parra kaydetti.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson 73. dakikada hakeme itirazından dolayı önce ikinci sarı, ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 9’a yükseltti ve bir üst tura çıkmayı garantiledi. Grubun diğer maçında ise Tottenham Hotspur, konuk ettiği Partizan karşısında 1-0 önde.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.