Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergama Belediyespor, 18 futbolcuyu renklerine bağladı

Bergama Belediyespor, son 1 ayda 18 futbolcuyu renklerine bağlayarak iddialı bir kadro oluşturdu.24 Haziran’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 120 delegenin tamamının oyunu alarak Bergama Belediyespor Başkanlığı’na seçilen Süleyman...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bergama Belediyespor, son 1 ayda 18 futbolcuyu renklerine bağlayarak iddialı bir kadro oluşturdu.
24 Haziran’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 120 delegenin tamamının oyunu alarak Bergama Belediyespor Başkanlığı’na seçilen Süleyman Türkoğlu ve görevli yeni yönetim kurulu, yeni sezon öncesi transfere hız vererek bir ayda 18 oyuncu transfer etti.
24 Haziran’da yapılan genel kurulla oyların büyük çoğunluğunu alarak başkan seçilen Süleyman Türkoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, aldıkları kararla transfer çalışmalarına hız verdi. 3. Lig 3 Grup’ta mücadele eden ve takımın yeni sezonda üst sıralarda yer almasını isteyen kulüp, son bir ayda 18 oyuncuyu transfer ederek iddialı bir akdro kurdu.
18 futbolcu transfer edildi
Bergama Belediyespor, devam kararı aldığı Teknik Direktör Murat Gürkan Zora’nın raporuyla, ilk olarak Gümüşhanespor’dan kaleci Süleyman Genal (28) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Mehmet Alper (17), Spor Toto 2. Lig takımı Anadolu Üsküdar 1908 Spor’dan orta saha oyuncusu Hüseyin Demir (27), Sakaryaspor’dan sol bek Efşan Geçgin (24), Kırıkhan Spor’dan stoper Hüseyin Akmaz (28), 1920 Maraşspor’dan sağ bek İlyas Ekiz (25), Kırıkhanspor’dan kanat oyuncusu Egecan Çevir (24), yine Kırıkhanspor’dan forvet Gökhan Aydıngül (28), Manisaspor’dan forvet Oğuzhan Palaz (19), Gaziosmanpaşaspor’un başarılı kalecisi Halim Altaş (26), Bayburt Group İl Özel İdarespor’dan kaleci Can Avcı (25), Ayvalıkgücü Belediyespor’dan ön libero Sergen Piçinciol (22), Menemen Belediyespor’dan kanat oyuncusu Emre İşçiler (27), yine Menemen Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Ramazan Altıntepe (35), Vefaspor’dan genç stoper Muhammet Hüseyin Toka (19), Payasspor’dan oyun kurucu Serdar Sudun (27), Bodrum Belediye Bodrumspor’dan kanat oyuncusu Cengiz Tunçer (28), Boluspor’dan oyun kurucu Senad Sancak ile sözleşme imzaladı.
Öte yandan iç transferde ise Mert Kaytankaş, Kemal Mercan, Mehmet Altındağ, Emre Tosun, Harun Tutum, Mert Özmen ve Samet Elibol olmak üzere 7 futbolcu ile anlaşma sağlandı.
"Üst sıraları hedefliyoruz"
Başkan Süleyman Türkoğlu, zorlu bir grupta, güçlü takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatarak, ligde üst sıraları hedeflediklerini ve bu hedefe göre kaliteli transferler yaptıklarını açıkladı.
Gelecek vaat eden genç yetenekler ile tecrübeli oyuncuları bir araya getirdiklerini dile getiren Başkan Türkoğlu, "Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra teknik heyet ve futbolcularımızda, lige iyi hazırlanıp, kalitelerini sahaya yansıttıklarında, üst sıralarda yer alacağımıza inanıyoruz. Tüm şehri takımımızın etrafında birleştirebilirsek, ligi çok güzel bir yerde bitirebiliriz" dedi.
Alt yapı da değişiklikler var
Kırmızı-lacivertli yönetim, aynı zamanda alt yapı konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Bergama Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörlüğüne Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin getirildi.
Hazırlık maçında golsüz berabere kaldılar
Bergama Belediyespor, 2016-2017 sezonu öncesi kendi evinde Akhisar Belediyespor A2 takımı ile yaptığı hazırlık maçında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Maçın sonunda görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, "2016 – 2017 Futbol Sezonunun Bergama Belediyespor Kulübü’ne hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız-belasız ve sakatlıksız başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle. Hazırlık dönemine iyi başladık. Üçüncü haftayı geride bıraktık. İlk hazırlık maçımızı Nazillispor ile yaptık. İyi bir takıma karşı maç yaparak kendimizi görmek istedik. Çok transfer yapan yeni bir takımız. Geçen yıldan kalan oyuncularımızın sayısı az. Bugün oynadığımız Akhisar Belediye (A2) maçını da hem genç oyuncularımızı görmek hem de denemek için gelen birkaç oyuncu hakkında son noktayı koymak için bu maçı oynadık. Kafamızdaki bazı şeyler belirmeye başladı. Eksikliklerimizi oynayacağımız hazırlık maçları ile gidereceğiz. Yeni bir takım olduğumuz için futbolcuların birbirlerini tanıma süresini kısa tutmamız lazım. İyi bir takım kuruldu. Ben öncelikle bize her türlü desteğini esirgemeyen Bergama Belediye ve Bergama Belediyespor Onursal Başkanı Mehmet Gönenç’e, Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Türkoğlu ile tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Taraftarımız ile birlikte Bergama Belediyespor camiası olarak önümüzdeki sezonda başarılara imza atmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.