Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyespor’un Amerikalıları antrenmana çıktı

Türkiye Basketbol 1. Ligi Takımı Yalova Group Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.Yalova ekibinin anlaştığı Amerikalı oyuncular Aubrey Coleman ve Cinmeon Bowers, sağlık kontrolünden sonra ilk idmana çıktı. Yalova 90. Yıl...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediyespor’un Amerikalıları antrenmana çıktı
Türkiye Basketbol 1. Ligi Takımı Yalova Group Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.
Yalova ekibinin anlaştığı Amerikalı oyuncular Aubrey Coleman ve Cinmeon Bowers, sağlık kontrolünden sonra ilk idmana çıktı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Yalova Group Belediyespor, 2 Amerikalı oyuncunun gelmesiyle tam kadro çalıştı. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışan Coleman ve Bowers, Türkiye’ye ve Yalova’ya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirttiler.
Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, “Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen ekibimiz, teknik heyetimiz nezaretinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Amerika’dan yaptığımız iki transferin de takımımıza büyük katkı sağlayacağına olan inancım tam” şeklinde konuştu.
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez ise, güçlü kadro oluşturduklarını ve ABD’li oyuncuların da takıma katılmasıyla yeni sezonda Yalovalı basketbol severlere keyif alacakları bir basketbol izlettireceklerini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.