Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanı Aksu basketbola verdikleri destekten mutlu

Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, " Türk Basketboluna Katkı Sağladık"

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye Başkanı Aksu basketbola verdikleri destekten mutlu
Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, örnek bir proje ile basketbol heyecanını büyük kentlerin dışına taşıdıklarını söyledi.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, “ Örnek bir proje ile Türk Basketboluna önemli katkı sağladık, büyük kentlerin sporu olarak görülen basketbolu Anadolu’ya taşıdık” dedi.
Başkan Aksu, yaptığı açıklamada, ligde isim sponsoru olmayan iki takımdan biri olduklarına belirterek,” Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla sezon öncesi durumumuzu değerlendirdik. Kendi takımlarda yeterli oynama süresi bulamayacak genç Türk basketbolcularla görüşüp renklerimize kattık. Daha sonra bu takıma katkı verebilecek yabancı ve fakat yine genç oyuncularla takımımızı oluşturduk ve takımı geçen sezon birlikte çalıştığımız Aleksandar Trifunovic ile ekibine teslim ettik. Oluşturduğumuz proje takımı lige çok iyi bir başlangıç yaptı” ifadelerini kullandı.
“Genç Türk basketbolcuları elde ettikleri şansı çok iyi değerlendirdiler” diyen Aksu,”Gelecekte bu oyuncuları Basketbol Milli Takımımızda, büyük kulüplerde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde göreceğimize inanıyorum. Çıktığımız 7 lig maçının beşini kazandık. Şuanda ligde averaj farkı ile yedinci sırada bulunuyoruz. Yönetim Kurulumuz, teknik kadromuz, sporcularımız ve en büyük gücümüz taraftarlarımızla kenetlenip yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Pazar günü deplasmanda saat 19:00 da Anadolu Efes’le karşılaşacaklarını hatırlatan Aksu, İstanbul’un kendileri için deplasman olmadığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.