Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bektaş: “Deplasmanda bir puan iyidir”

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, Samsunspor’un Rakiplerinin Olduğunu Ve Deplasmanda Alınan Bir Puanın İyi Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bektaş: “Deplasmanda bir puan iyidir”
Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, Samsunspor’un rakiplerinin olduğunu ve deplasmanda alınan bir puanın iyi olduğunu söyledi.
Bugün Samsun’da oynanan Samsunspor - Elazığspor maçının ardından Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, maçı değerlendirdi. Bektaş, “Öncelikle güzel bir mücadele oldu. Ben 2 takımın futbolcularını kutluyorum. Ellerinden geleni gösterdiler ve centilmence de bir mücadele oldu. Biz buraya kazanmak için gelmiştik. Kazanabileceğimiz bir maç olduğunu biliyorduk ve gol pozisyonlarına da girdik. Baktığınız zaman iki takım arasında daha net gol pozisyonuna giren bir Elazığspor vardı. Ancak deplasmanda bu pozisyonları yakaladığınız zaman değerlendireceksiniz. Rakip zaman zaman baskı kurdu. Çünkü oyunun bazı bölümlerinde hücumdan savunmaya geçişlerimizde biraz zaaf yaşadık. Oda orta sahadaki rakip hücum oyuncularının atağa katılmasıyla bizim defansif orta sahalarımızın biraz geç kalmasından dolayı. Bunu biraz oturtmamız gerekiyor. Oyunun geri kalanından ben memnunum. İstediklerimizi yaptık. Pozisyonlara da girdik. Samsunspor rakibimiz, deplasmanda bir puan iyidir. Artık daha fazla çalışıp Elazığspor’u bulunduğu bu konumdan daha üstlere taşımak istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.