Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekir Yılmaz: Geçen sezondan daha iyi bir takım izlettireceğiz

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, bu sene taraftarlara geçen sezondan daha iyi bir takım izlettireceklerini söyledi.Takım arkadaşı Şamil Çinaz ile birlikte sezon hazırlıklarını değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bekir Yılmaz: Geçen sezondan daha iyi bir takım izlettireceğiz
Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, bu sene taraftarlara geçen sezondan daha iyi bir takım izlettireceklerini söyledi.

Takım arkadaşı Şamil Çinaz ile birlikte sezon hazırlıklarını değerlendiren Bekir Yılmaz, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Taraftara geçen sezondan daha iyi bir takım izlettirmek istediklerini vurgulayan tecrübeli isim, şöyle konuştu:

"Bizim için yeni bir sezon daha başladı. Çalışmalarda tempo her geçen gün yükselecek, bu da sezon başı kampları için çok normal bir şey. Bir sezon boyunca bizi taşıyacak antrenmanları yapıyoruz. Şuana kadar çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Hocalarımızla, yeni gelen oyuncularla çok güzel bir ortamımız var. Şuan da birbirimizle daha fazla vakit geçirip birbirimiz tanıyoruz. Bu dönem bizim için aynı zamanda bir kaynaşma sürecide oluyor. Yeni sezonda geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Bursaspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Çünkü Bursaspor Kulübü’nün hedefi her sezon bir önceki sezondan daha yükseğe çıkabilmektir. Kendini biraz daha yukarıya atabilmektir."

"GELENLER GİDENLERİN YERİNİ DOLDURACAKTIR"

Takımdan ayrılanlar olduğu gibi yeni gelen isimler de bulunduğunu hatırlatan Bekir, "Yeni gelen arkadaşlarımızın gidenlerin yerini dolduracağına eminim. Sonuçta burası çok büyük bir kulüp, bu büyüklüğe göre oyuncular transfer ediliyor. Milli takımda olan oyuncularımız vardı onlarda izinleri tamamladı bugün yarın aramıza katılacaklar. Onlar da geldiğinde tam kadro olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum." diyerek, şöyle devam etti:

"Ben her sezon sahada en iyisini vermeye çalışıyorum. Geçen sezonda Şenol Hoca’nın bana görev verdiği maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Geçen sezon tam istediğim gibi gitmedi diyebilirim. Benim hırslı bir yapım var her müsabakada 90 dakika oynamak istiyorum. Bu sezonda geçen sezonki eksiklerimi kapatıp daha güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum."

ŞAMİL ÇİNAZ: REKABET ORTAMI FAYDA SAĞLAR

Deneyimli futbolculardan Şamil Çinaz ise bu sezonda oyuncular arasında rekabetin üst düzey olacağını vurguladı. Çinaz, rekabetin takımımıza fayda sağlayacağını belirterek, şunları ifade etti:

"Yeni sezondan beklentilerimiz, öncelikle iyi bir başlangıç yapmak. Yeni stadımızın getireceği dinamizmle, pozitif havayla güzel bir sezon geçirip hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon farklı mevkilerde görev aldım fakat zorlandığımı söyleyemem. Ben hem stoper hem ön libero oynayabilecek bir oyuncuyum. Bu sezon ne getirir bilemeyiz. Hocamız bana nerede görev verirse orada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bursaspor gibi büyük bir kulüpte rekabetsiz bir ortam olamaz. Bu sezonda rekabetin üst düzeyde olacağı bir ortam olacak. Bu ortam hem oyunculara bireysel olarak, hem de takıma faydalı olacaktır. Bu rekabet ortamının herkese pozitif dönüşü olacaktır. Kendimle ilgili sezon başında çıkan transfer haberlerinin tamamı asılsızdır, ben Bursaspor’da olmaktan çok mutluyum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.