Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekir İrtegün: "İspanya Ve Türkiye’den Teklifler Var"

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün, İspanya’dan bir takımla transfer için görüştüğünü söyledi. Sarı-lacivertli takımın değişim kararı aldığını vurgulayan İrtegün, "Doğru bir karar çünkü yıpranmış bir oyuncu...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün, İspanya’dan bir takımla transfer için görüştüğünü söyledi. Sarı-lacivertli takımın değişim kararı aldığını vurgulayan İrtegün, "Doğru bir karar çünkü yıpranmış bir oyuncu kadrosu vardı" dedi.
Tecrübeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün, sarı-lacivertli kulübün kendisi ile sözleşme yenilememesi üzerine takım arayışlarına başladı. TRT Spor’da yayınlanan bir programda konuşan 31 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe’de çok güzel şeyler yaşayıp çok güzel şekilde ayrıldım. Fenerbahçe bir değişim kararı aldı. Doğru bir karar çünkü yıpranmış bir oyuncu kadrosu vardı" diye konuştu.
"BENİM HADDİM DEĞİL..."
Ersun Yanal’ın takımdan ayrılmasının ardından söylediği iddia edilen ’Ersun Hoca gitti, dertler bitti’ ifadeleri ile ilgili konuşan Bekir, "Büyük camiada forma giyiyorsanız anlık bakamazsınız. Benim haddim değil ki Ersun Hoca gitti, dertler bitti demek. Bu konu da çok konuşuldu. Ben de konuşmakta geç kaldım. Ersun Hoca ve yardımcılarıyla hala görüşüyoruz. Bunu söyleyen bir insan hala görüşebilir mi? Saha içi ve saha dışı istenilen seviyede değil. Dünya standartlarında değiliz. Böyle başlıklar atabilmek bu kadar kolay olmamalı" ifadelerini kullandı.
"KIRILMA MAÇLARI YAŞADIK"
Başarılı oyuncu, geçen sezon kırılma maçları yaşadıklarını dile getirerek, "Geçen sezon Gençlerbirliği, içerideki Akhisar ve Erciyes maçları kırılma maçları oldu. Şampiyonluğa giden takım bu hataları yapmamalıydı. Biz de istenilen sonucu alamadık ne yazık ki. Artık yeni bir yapılanma var" şeklinde konuştu.
"FAİLLER HALA BULUNAMADI"
Rize’de takım otobüsüne düzenlenen silahlı saldırının Türk futbolunun sorunu olduğunu vurgulayan Bekir, "Rize’deki saldırı sadece Fenerbahçe’nin sorunu olmamalıydı ama ne yazık ki öyle kaldı. Failler hala bulunamadı. O olay haricinde yaşanan başka şeyler de var ama özellikle bu olay bizde şok etkisine neden oldu. Biz biliyorduk ki ülkenin birçok yerinde bize iyi bakılmıyor ama bu kadar olacağını da düşünmüyorduk. Özellikle yabancı oyuncular çok etkilendi. Biz de etkilendik ama ülkeye daha alışık olduğumuz için kısa sürdü. Bu konuda söylenmesi gereken şey ’Fenerbahçe bu yüzden mi şampiyonluğu kaybetti’ değil, ’Fenerbahçe’ye bunu kimler hangi nedenle yaptı’ olmalı. Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Evet, takımdaki bazı durumlardan ötürü sevilmemiş olabilir. Ama koca camiaya bu kadar kötü bakmak doğru değil" değerlendirmesini yaptı.
"İSPANYA’DAN VE TÜRKİYE’DEN TEKLİFLER VAR"
Bekir İrtegün, geçtiğimiz hafta menajeri ile birlikte yurt dışında bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Türkiye’den 3-4 teklif aldım. Cumaya kadar bu konu çözülür. Bir karar vereceğiz. İspanya’da teklif aldım. Tercihimde birçok etken var. İlk etapta tamamen yurt dışını düşünüyordum ama sonrasında kararsız kaldım. Cuma’ya kadar çözeceğiz bu durumu" dedi.
"AYRILMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORDUM"
Sarı-lacivertli kulüple ayrılık sürecini de anlatan Bekir, şunları söyledi:
"Mektuplardan önce Mahmut Uslu beni aradı ve güzel bir konuşma yaptık. Helalleştik. Gayet güzel ayrıldım. Fenerbahçe’de 6 güzel sene yaşadım. Zamanı geldiğinde ayrılacaktım. Bazen arkadaşlarımla da konuşuyordum. Ayrılmayı düşündüğümü söylüyordum. Akabinde kulübüm de uzatmayı düşünmedi. Karşılıklı bir ayrılık oldu. Çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Arkadaşlarıma ve herkese teşekkür ederim. Ben tüm arkadaşlarıma ve yöneticilere başarılar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.