Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bedensel Engelliler Basketbol Garanti 1. Ligi

Bedensel Engelliler Basketbol Garanti 1. Ligi’nde Mücadele Eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Evinde Ağırladığı Altınordu Takımını 56-55 Mağlup Etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bedensel Engelliler Basketbol Garanti 1. Ligi
Bedensel Engelliler Basketbol Garanti 1. Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı evinde ağırladığı Altınordu takımını 56-55 mağlup etti.
Ceylanpınar Kapalı Spor Salonu’nda yapılan maçta ilk dakikalardan itibaren başa baş giden mücadele son dakikalara kadar devam etti. Karşılaşma Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımının 56-55’lik üstünlüğüyle sona erdi.
Ceylanpınarlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçtan sonra açıklama yapan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ, Garanti 1. Lig’de 4 puanla 6. sırada bulunduklarına dikkat çekerek mücadeleden galip ayrıldıkları için memnun olduğunu söyledi.
İdoğ, önümüzdeki hafta Ankara’da sahaya çıkacaklarını ve galip gelmeyi umduklarını ifade etti. Maçı 56-55 gibi bir fark ile alan CEBESK önümüzdeki hafta Ankara Keçiören Belediyesi Güçlü Eller engelliler basketbol takımı ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.