Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beck: "Hepimiz Şampiyonluğa Kilitlendik"

Beşiktaşlı oyuncu Andreas Beck, "Hepimiz ana hedefe, şampiyonluğa kilitlendik. Şimdiye kadar sadece tek maç kaybettik ama hayallerimize ulaşacağımızı ve kupaları kaldıracağımızı düşünüyorum" dedi.Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaşlı oyuncu Andreas Beck, "Hepimiz ana hedefe, şampiyonluğa kilitlendik. Şimdiye kadar sadece tek maç kaybettik ama hayallerimize ulaşacağımızı ve kupaları kaldıracağımızı düşünüyorum" dedi.
Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Andreas Beck, Beşiktaş Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlı olmanın tanıdı çıkarttığını belirten Alman yıldız, “Buraya başarılı olmak ve kupalar kaldırmak için geldim. Yaşım ilerlediğinde nasıl bir gelecek olur bilemiyorum ama şu an için yaptığım şey Beşiktaşlı olmanın tadını çıkarmak. Bu kulübün geleceğinde zaferler ve kupalar olsun diye çok çalışıyoruz. Hepimiz ana hedefe, şampiyonluğa kilitlendik. Şimdiye kadar sadece tek maç kaybettik ama hayallerimize ulaşacağımızı ve kupaları kaldıracağımızı düşünüyorum” dedi.
"DOLMABAHÇE’DE FUTBOL OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Beşiktaş’ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena hakkında da açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki oyuncu, “Burada bir çok takım yeni statlar yapıyor, biz de Vodafone Arena için hazırlanıyoruz. Çok heyecan verici her şey. Dolmabahçe’de futbol oynamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.