Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

B.B Erzurumspor - Akın Çorap Giresunspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Akın Çorap Giresunspor’u 5-4 mağlup ettiği mücadele sonrasında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak,...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
B.B Erzurumspor - Akın Çorap Giresunspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Akın Çorap Giresunspor’u 5-4 mağlup ettiği mücadele sonrasında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, karşı karşıya geldikleri Akın Çorap Giresunspor mücadelesinin pozisyon ve gol bakımından ligin en zevkli maçı olduğunu söylerken, A.Ç Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise açıklamada bulunmadı.

Maçın ardından Akın Çorap Giresunspor Teknik direktörü Metin Diyadin açıklamada bulunmazken BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Pozisyon ve goller bakımından bu ligin en zevkli maçı oldu. Skoruyla kırmızı kartlarıyla tam bir futbol maçı oldu. İç sahada bir üstünlüğümüz vardı bu maçta da bunu sürdürdük. Maça 2-0 önde başladık. Yenik duruma düştük. Son dakika da olsa galip geldik. Bizim için çok önemli bir maçı galibiyetle tamamladık. Bana göre hak edenin kazandığı bir karşılaşma oldu" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.