Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrampaşa’da El Classıco Heyecanı

İspanya’nın köklü takımlarından Barrcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın bugün akşam oynanan Barcelona-Real Madrid maçını baba Adnan Turan ve Bayrampaşa’da oturanlar dev ekrandan izledi.Katalan ekibi Barcelona’da forma...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrampaşa’da El Classıco Heyecanı
İspanya’nın köklü takımlarından Barrcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın bugün akşam oynanan Barcelona-Real Madrid maçını baba Adnan Turan ve Bayrampaşa’da oturanlar dev ekrandan izledi.
Katalan ekibi Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın babası Adnan Turan ve Bayrampaşa’da oturanlar milli futbolcunun bugün akşam oynanan Barcelona-Real Madrid maçını Arda Turan Caddesine kurulan dev ekrandan izledi. Maçı izleyenlerin arasında Baba Turan’ın yanı sıra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve sokak sakinleri yer aldı. Bayrampaşalılar, 74’inci dakikadan sonra Arda’nın oyuna girmesiyle birlikte tezahüratlar etti. Maçı bazı taraftarlar balkonlarından izledi.
Maçın devre arasında değerlendirmede bulunan Başkan Aydıner, duyduğu heyecanı dile getirerek, “2. yarı da Bayrampaşa’nın evladı Türkiye’nin gururu Arda Turan inşallah oyuna girecek bu kanaatteyiz. İnşallah Arda ile beraber bu maçı alacağız. Bayrampaşa Arda ile gurur duyuyor, dünya da en çok tanınan futbolcumuz. Bizler de gurur duyuyoruz” dedi.
“ARDA, BANA DUA EDİN DEDİ”
Maçtan önce oğlu ile telefonda konuştuğunu söyleyen baba Adnan Turan ise, “Barcelona burada oynamayacak diye bir şey yok. Bugün o oynar yarın başkası oynar. Biraz sonra oyuna da girebilir hiç belli olmaz. Dünyanın en büyük takımında oynasa olur oynamasa da olur. Barcelona etkiliydi. Baştan kaçırdığı gol pozisyonları vardı. Hakem biraz taraflı davranıyor. Her gün konuşuruz Arda ile maç ile ilgili hiçbir şey söylemez. Bana dua edin der hepsi o” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.