Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram Bektaş: “Her maçımızı galibiyet için oynayacağız”

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu maçında istedikleri sonucu aldıklarını belirterek, Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram Bektaş: “Her maçımızı galibiyet için oynayacağız”
Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu maçında istedikleri sonucu aldıklarını belirterek, Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu galibiyeti ve oynanacak Samsunspor maçı hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Mersin İdmanyurdu maçında sahada yapılması gerekenlerin yapıldığını ve istedikleri sonucu ulaştıklarını belirten Bayram Bektaş, “Mersin İdmanyurdu maçında zaman zaman eksik yaptığımız şeylerden dolayı yaklaşık bir 10-15 dakika rakibe fırsat verdik. Bunları düzeltme adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Maçın genelinde futbolcularımızın doğruyu yapmaya çalıştıklarını görmek beni mutlu etti. Buna güzel bir skor ve gollerle sonuca gitmek ayrı bir güzellik oldu” dedi.
"Her maçı final olarak görüyoruz"
Takım olarak her maçı final olarak gördüklerini aktaran Bektaş, “Futbolcularımızı bu yönde hazırlıyoruz. Önümüzde bir üst sıramızda yer alan Samsunspor maçı var. Biz her maçımızı galibiyet için oynayacağız. Tabii her puan önemlidir ama biz galibiyet için oynayacağız. Bu hafta eksiğimiz de yok. Belki takımı kurarken biraz daha düşüneceğiz, geçen hafta öyle bir şansımız yoktu. Hazırlıklarımız devam ediyor. Cuma günü Samsun’a gideceğiz. Antrenmana başladığımız ilk günden beri rakibimizi analiz ediyoruz. Onun doğrultusunda hazırlanıyoruz. Onlar da aşağı yukarı bize benzeyen bir takım. Rakip de bizi analiz edip inceliyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.