Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram Akgül: “Hak Eden Kazansın”

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başkanı Bayram Akgül, pazar günü karşılaşacakları Adana Demirspor maçında hak eden takımın kazanmasını istediğini söyledi.Akgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başkanı Bayram Akgül, pazar günü karşılaşacakları Adana Demirspor maçında hak eden takımın kazanmasını istediğini söyledi.
Akgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Bayram Akgül, yıllardır aynı kentin takımları arasında tatlı bir rekabetin yaşandığını kaydetti. Başta karşılaşmanın hakemi olmak üzere 2 takımın futbolcularına, yönetici, antrenör, özellikle taraftarlarına büyük görev düştüğünü hatırlatan Akgül, rekabetin kavga ve küfür olmadığını dile getirdi.
Başkan Akgül, tüm dileğinin Adana’ya yakışır bir derbi yaşanması olduğunu söyledi. Bu konuda Türkiye’nin gözünün ve kulağının Adana’da olacağını belirten Akgül, “Er meydanı 5 Ocak Fatih Terim Stadı. Gönlümüzden geçen karşılaşmanın kimsenin burnu kanamadan tamamlanması ve hak eden takımın alkışlanmasıdır. Ayrıca futbolcu ile yöneticilerin stadı kol kola terk etmesidir. Aksi halde bunun zararını Adana görür” diye konuştu.
İl Spor Müdürü Ataşbak ise derbi maçlarının önemine değinerek, haftalar önce 6222 sayılı ‘Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’ gereğince İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından caydırıcı önlemler alındığını belirtti. Stat kapılarının 13.00’te açılacağını kaydeden Ataşbak, taraftarların karşılaşmaya erken gelmelerini istedi ve takımlara başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.