Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayburt'ta ikinci penaltı itirazlara neden oldu, menajer Çetinkaya sahaya girdi

Fenerbahçe ile 3. Lig 3. Grup ekibi Bayburt İl Özel İdare arasında oynanan Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'ın verdiği kararlar tartışmaya yol açarken, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da saha...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile 3. Lig 3. Grup ekibi Bayburt İl Özel İdare arasında oynanan Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'ın verdiği kararlar tartışmaya yol açarken, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da saha girdi.

Bayburt Genç Osman Sentetik Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hakem Serkan Tokat'ın 27. ve 45. dakikalarda iki kez ev sahibi Bayburt İl Özel İdare lehine penaltı kararı vermesi üzerine Fenerbahçe cephesinde sinirler gerildi. Bayburt İl Özel İdare'nin 27. dakikada kazandığı penaltıyı kaptan Kazım Şeker'in gole çevirememesinin ardından olaylar yatıştı. Karşılaşmanın 45. dakikasında hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Pozisyona itiraz eden Fenerbahçeli futsbolcular hakeme tepki gösterirken, kaptan Kazım Şeker bu kez penaltıyı gole çevirdi ve bir anda yeniden tansiyon yükseldi.

Söz konusu penaltı sonrasında 45. dakikada skor 2-1'e gelirken, Fenerbahçe forması giyen Selçuk Şahin ilk yarının sona ermesinin ardından devre arasında Bayburt İl Özel İdare forması giyen 9 numaralı oyuncu Orçun Selduman ile tartıştı.

Futbolcular arasında tartışma devam ederken, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da sahanın içine kadar girdi ve karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat ve yardımdımcılarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe cephesinin bu tepkisi Bayburt İl Özel İdare tribünleri tarafından tepki çekti ve sarı lacivertli oyuncular soyunma odasına giderken ev sahibi ekibin tribünleri tarafından yuhalandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.