Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayanlar Voleybol Takımı hazırlık maçında Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu bayanlar voleybol takımı, 1. Ligin önemli takımlarından Anadolu Üniversitesi ile hazırlık maçı yaptı.Eskişehir Spor Tesislerinde oynanan hazırlık maçında Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu takımı, yeni bir...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayanlar Voleybol Takımı hazırlık maçında Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu bayanlar voleybol takımı, 1. Ligin önemli takımlarından Anadolu Üniversitesi ile hazırlık maçı yaptı.

Eskişehir Spor Tesislerinde oynanan hazırlık maçında Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu takımı, yeni bir araya gelmiş bir takım olmasına rağmen sergilediği koordinasyon ile sahada göz doldurdu. Tüm hünerlerini gözler önüne seren filenin sultanları ve teknik ekip, oynanan hazırlık maçı ve yoğun bir şekilde devam eden antrenman programları ile ekim ayında başlayacak olan 2. Lig maçlarına hazır olduklarını gösterdi.

İlk maçlarını İstanbul’da Vakıf Bank Bayanlar Voleybol Takımı karşısında oynayacak olan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Bayanlar Voleybol Takımı, hazırlıklarına devam ederken, sağladıkları imkânlar ve her ihtiyaç duyduklarında yanlarında yer alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Böylesine önemli ve son derece başarılı takımların yer aldığı Bayanlar Voleybol 2. Liginde yer alacak Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oyuncuları ilçemizi ulusal platformda temsil etmenin mutluluğunu dile getirirken, tüm vatandaşların ve spor sevenlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.