Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayan Milliler Rize’de Tarih Yazacak

Kadın A Milli Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup 5. maçında 1 Haziran günü saat 20.00’de Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda Danimarka ile karşılaşacak.İsveç 2016 Bayanlar Avrupa Şampiyonası emele müsabakalarında...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadın A Milli Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup 5. maçında 1 Haziran günü saat 20.00’de Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda Danimarka ile karşılaşacak.
İsveç 2016 Bayanlar Avrupa Şampiyonası emele müsabakalarında Danimarka ile karşılaşacak olan bayan milliler, galip gelmesi durumunda en başarılı üçüncü takım kontenjanından direkt şampiyonada oynamaya hak kazanacak. Bunun gerçekleşmesi durumunda Türk Kadın A Milli Hentbol Takımı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda oynamaya hak kazanacak.
Kadın A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun, düzenlediği basın açıklamasında Rize’de tarih yazmaya hazırlandıklarını belirterek, “Grubumuzda; Rusya, Danimarka ve Portekiz bulunuyor. Grubumuzdaki en güçlü rakibimiz olan Danimarka ile Çarşamba günü saat 20.00’da Rize’de karşılaşacağız. Bu müsabaka da galip gelirsek grupta ki başarılı 3. takım olarak şampiyonaya gitmeye hak kazanacağız. Bu bizim için bir ilk olacak. Bu nedenle bu maç bizim ve ülkemiz için büyük önem taşıyor. Rakibimiz her ne kadar güçlü olsa da bu müsabakada avantajlı olduğumuz yönler var. Hentbol kolektif bir oyundur. En önemli parçası ise seyircidir. Bu maçı kazanıp Rize’de tarih yazabilmek için tüm sporseverleri maçı izleyerek bizleri desteklemeye davet ediyoruz” dedi.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, 1 Haziran Çarşamba Günü saat 20.00’de Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabakanın biletsiz ve ücretsiz olduğunu belirterek tüm sporseverleri maçı izlemeye davet etti. Öte yandan maçı izleyecek taraftara Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü tarafından Türk Bayrağı da hediye edileceği duyuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.