Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayan Güreş Milli Takımı Olimpiyat Hazırlıklarını Polonya’da Sürdürüyor

Olimpiyata gidecek Bayan Güreş Milli Takımı, Polonya’da kampa girdi. 15 ülkenin olimpiyat güreşçilerinin de bulunduğu kampta ülkeler ortak çalışma yapacak.Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenecek olan olimpiyatlarda ay-yıldızlı bayan güreşçiler...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Olimpiyata gidecek Bayan Güreş Milli Takımı, Polonya’da kampa girdi. 15 ülkenin olimpiyat güreşçilerinin de bulunduğu kampta ülkeler ortak çalışma yapacak.
Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenecek olan olimpiyatlarda ay-yıldızlı bayan güreşçiler 6 sıkletin 5’inden kota aldı. Kota alan sporcular yurt dışında çalışma, idman ve rakiplerini yakından tanımalarını sağlamayı hedefleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı, olimpiyatlara kadar çeşitli ülkelerde birçok ülkenin güreşçilerinin katılımının olduğu kamplara katılmayı planlıyor.
15 ÜLKEDEN 48 GÜREŞÇİ KATILDI
20-25 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Spala şehrinde yapılan kampa Türkiye Bayan Güreş Milli Takımı’nın yanı sıra 15 ülkeden gelen 48 olimpiyat güreşçisi de katıldı. 5 gün sürecek kampta takımlar ortak idman yapacak.
KAMPA KATILAN ÜLKELER
Kampa katılan ülkelerin isimleri şöyle: "Türkiye, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Venezüela, Kolombiya, Kazakistan, Moldova, Amerika, Kırgızistan, Senegal, Nijerya, Ekvador, İsveç, Hollanda"
POLONYA’DAN SONRAKİ DURAKLAR İSVEÇ VE İSPANYA
İlk kampını 18-19 Haziran 2016 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentinde yapan Bayan Güreş Milli Takımı’nın ikinci durağı Polonya’nın Spala kenti oldu. Daha sonra milli takım 27 Haziran - 07 Temmuz 2016 tarihinde İsveç’in Klippan kentinde ikili kamplar yapması planlanırken son olarak da 09-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid kentinde ikili kamp yapmaları hedeflendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.