Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batuhan Karadeniz Şanlıurfaspor’da

Şanlıurfaspor İsviçre’nin St. Galen takımında oynayan Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzaladı.Daha önce prensip anlaşmasına varılan Batuhan Karadeniz Şanlıurfaspor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve ilk idmana çıktı.İmza...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfaspor İsviçre’nin St. Galen takımında oynayan Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzaladı.
Daha önce prensip anlaşmasına varılan Batuhan Karadeniz Şanlıurfaspor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve ilk idmana çıktı.
İmza törenine Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, İkinci Başkan Emin Yetim, Transfer Komitesinden Sorumlu Yöneticiler Giray Küçük, Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan katıldı.
Beşiktaş PAF takımında futbola başlayan 25 yaşındaki forvet, Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Sivasspor ve Elazığspor formaları giydikten sonra son olarak İsviçre ekiplerinden St. Galen’de görev aldı.
Sarı-yeşilli ekip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan Karadeniz, 2 defa U15, 26 defa U16, 28 defa U17, 2 defa U21, 2 defa da A Milli Takım formalarını giydi. Toplamda 60 milli maça çıkan Batuhan 45 gol attı.
Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Batuhan Karadeniz, Süper Lig haricinde ilk defa 1. Lig’de Şanlıurfaspor forması ile mücadele edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.