Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman'da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi

Batman Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Batman Temsilciliğinin ortak organizasyonunda "Sokak Basketbolu (Streetball)" turnuvası düzenlendi.Atatürk Parkı'nda...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman'da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi
Batman Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Batman Temsilciliğinin ortak organizasyonunda "Sokak Basketbolu (Streetball)" turnuvası düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen turnuva renkli gösterilere sahne oldu. Turnuvada 12-14, 15-17 ve 18 yaş üstü kategorilerde bayan ve erkek olmak üzere 75 takımda toplam 375 sporcu mücadele ediyor.

Bir hayli çekişmeli geçen maçlara Batmanlılar yoğun ilgi gösterdi. Maç aralarında Türkiye ve dünyada yaptıkları şovlarla adlarından söz ettiren karizma, show grubu, jimnastik, basketbol, akrobatik, smaç gösterileri izleyenleri büyüledi.

İki gün sürecek etkinliğe ünlü basketbolcuların yanı sıra yorumcu İsmet Badem'in de katılacağı belirtildi. Bazı Batmanlı gençler de karizma şova eşlik edip smaç atmaya çalıştı fakat başarılı olamadılar.

Turnuvanın finalinde ise Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Genel Sekreteri Ali Özsoy'un yer alacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.