Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da Galatasaray Sevinci

Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın taraftarları Batman’da zaferi araçlarıyla uzun konvoylar oluşturarak kutladı.Batman’da Galatasaraylı taraftarlar kafelerde ve kahvehanelerde izledikleri maçın bitiş düdüğünün...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 00:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 00:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın taraftarları Batman’da zaferi araçlarıyla uzun konvoylar oluşturarak kutladı.
Batman’da Galatasaraylı taraftarlar kafelerde ve kahvehanelerde izledikleri maçın bitiş düdüğünün ardından sokaklara döküldü. Batman Diyarbakır Caddesi üzerinde toplanan binlerce taraftar burada konvoylar oluşturdu. Polis ekiplerinin geniş önlem aldığı güzergah üzerinde kutlama yapan taraftarlar arasında olumsuz bir olay yaşanmazken, bazı taraftarların ellerinde bulunan silahlarla havaya ateş etmeleri dikkat çekti.
Şampiyonluk maçında Batman’lı taraftarlar 2 saat boyunca ellerinde Galatasaray bayraklarıyla şehir turu attılar. Şehir merkezinde araçlarıyla şampiyonluk maçını kutlayan bazı taraftarlar arasında maddi hasarlı kazalar da yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.