Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla: Bir gün mutlaka dönerim

Bursaspor'un Arjantinli eski golcüsü Pablo Martin Batalla, transfer olduğu Çin'in Beijing Gouan takımına giderken, Atatürk Havalimanı'nda kendisini uğurlayan taraftarı görünce büyük onur duyduğunu söyledi. Taraftarın kendisine her zaman...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batalla: Bir gün mutlaka dönerim
Bursaspor'un Arjantinli eski golcüsü Pablo Martin Batalla, transfer olduğu Çin'in Beijing Gouan takımına giderken, Atatürk Havalimanı'nda kendisini uğurlayan taraftarı görünce büyük onur duyduğunu söyledi. Taraftarın kendisine her zaman muhteşem davrandığını, sevgilerini hep gösterdiğini söyleyen Batalla, “Bir gün mutlaka dönerim.” dedi.

Çin'in Beijing Gouan takımına transfer olan Pablo Martin Batalla’yı Atatürk Havalimanı’nda Bursasporlu taraftarlar uğurladı. Taraftarların formalarını imzalayan, onlarla fotoğraf çektiren Batalla, “Çok büyük bir onur gurur, aynı zamanda biraz da utanıyorum tabi. Bana her zaman muhteşem davrandılar, sevgilerini hep gösterdiler teşekkür ediyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum. Tabi ki Bursa’da çok uzun dönem kaldım. Bir gün mutlaka tekrar dönerim.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.