Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla Beşiktaş’ı Bekliyor...

Bursaspor’un mevcut kadrosunda Beşiktaş’a en çok gol atan isim olmayı başaran Arjantinli yıldız Batalla, Vodafone Arena’nın açılış mücadelesinde de ağları havalandırmak istiyor.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batalla Beşiktaş’ı Bekliyor...
Bursaspor’un mevcut kadrosunda Beşiktaş’a en çok gol atan isim olmayı başaran Arjantinli yıldız Batalla, Vodafone Arena’nın açılış mücadelesinde de ağları havalandırmak istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor’da 32 yaşındaki Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlıların en büyük kozu olacak. Bursaspor kariyerinde 180 resmi maça çıkan Batalla, bu maçlarda 52 gol, 61 asistlik performans sergiledi.
HAMZAOĞLU GÜVENİYOR
Ligin ikinci yarısında yeniden yeşil-beyazlı takıma katılan Batalla, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Lisansının çıkartılamaması sebebiyle ikinci yarının ilk iki haftasındaki Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Arjantinli yıldız, ligin 20. haftasından bu yana 8 karşılaşmada görev aldı. Bu maçların tümünde 90 dakika sahada kalan Batalla, kilit rol oynarken, 1 gol, 1 de asist kaydetti.
BEŞİKTAŞ’A 4 GOLÜ VAR
Bursaspor’un mevcut kadrosunda Beşiktaş’a en çok gol atan isim olan Batalla, siyah-beyazlı ekibe karşı görev aldığı 7 karşılaşmada 4 gol kaydetti. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.