Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başsavcı Kaya spora verdiği önemle dikkat çekiyor

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya (ortada Atkılı) Giresunspor'u Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başsavcı Kaya spora verdiği önemle dikkat çekiyor
Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Giresunspor tesislerine gelerek Başkan Mustafa Bozbağ ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Boluspor maçında mahkumların tribünde maç izlemesini sağlayan Başsavcı Kaya’yı kulüp önünde karşılayan Bozbağ, ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yönetim kurulu ile bir süre sohbet eden Başsavcı Kaya, daha sonra tesisi gezerek bilgi aldı.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Başsavcı Ozan Kaya’yı daha önce makamında yönetim olarak ziyaret ettiklerini belirterek iadeyi ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Bozbağ, “Giresunspor, şehri ile birleşmiş, bütünleşmiş bir kulüptür. Başta Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere, Valimiz Hasan Karahan, Belediye Başkanımız Kerim Aksu ve diğer bürokratlarımıza gösterdikleri bu güzel ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Giresun bir spor şehridir, bizde şehrin gereği neyse onu yapıyoruz. Ligde son 3 haftada puan kaybı yaşadık ama ligin daha başındayız önümüzde güzel maçlar var bizim hedefimiz Giresunspor’u layık olduğu en güzel yere getirmektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.