Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbolda Play-off Heyecanı Başlıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligde Birinci Lige Yükselmek İçin Play-off Tur Maçlarının Programı Belli Oldu. Düzce Belediyespor İlk Maçını 9 Nisan Tarihinde Samsun’da Samsun Büyük Şehir Belediyesi Anakentspor İle Yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basketbolda Play-off Heyecanı Başlıyor
Türkiye Basketbol 2. Ligde birinci lige yükselmek için play-off tur maçlarının programı belli oldu. Düzce Belediyespor ilk maçını 9 Nisan tarihinde Samsun’da Samsun Büyük Şehir Belediyesi Anakentspor ile yapacak.
Türkiye Basketbol 2. Lig’de Düzce Belediyespor’un bulunduğu B grubunda play-off turuna katılacak takımlar şu şekilde: Düzce Belediyespor, Muğla Ormanspor, Yeşilyurt, Kepez Belediyespor, Zirve Üniversite, Mersin Büyük Şehir Belediyespor, Orman Gençlikspor ve Bursa BŞB. A grubu takımları da şu şekilde: Samsun BŞB, İstanbul Beylükdüzü, Selçuklu Belediyesi, Yalova Belediyesi, Tofaş Gelişim, Maliye Milli Piyango, Boluspor ve TED.
Düzce Belediyespor ilk maçını 9 Nisan tarihinde Samsun’da Samsun BŞB ile yapacak. Ardından ikinci maç ise Düzce’de 12 Nisan tarihinde yapacak. Her iki maç sonucuna göre, gerekirse üçüncü maç 15 Nisan tarihinde Samsun’da yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.