Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbolda Balıkesir derbisi

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden BEST Balıkesir, ligin güçlü ekibi Banvit’i ağırlayacak. BEST Balıkesir’in henüz galibiyeti bulunmazken, Banvit ise 4 maçını da kazandı ve performansı ile göz dolduruyor.Geçen hafta Bursa deplasmanında...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basketbolda Balıkesir derbisi
Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden BEST Balıkesir, ligin güçlü ekibi Banvit’i ağırlayacak. BEST Balıkesir’in henüz galibiyeti bulunmazken, Banvit ise 4 maçını da kazandı ve performansı ile göz dolduruyor.
Geçen hafta Bursa deplasmanında Tofaş’a yenilen BEST Balıkesir, bu hafta karşılaşacağı Banvit maçını kazanmak istiyor. BEST Balıkesir, hafta sonu Balıkesir derbisinde karşılaşacağı Banvit maçına yeni salonda yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor. BEST Balıkesir, oynadığı dört maçtan da mağlup olarak ayrıldı. Banvit maçı öncesi müsabakaya hazırlanan BEST Balıkesir’de hedef, ilk galibiyeti almak. BEST Balıkesir Başantrönörü Mete Babaoğlu, "Spor Toto Süper Basketbol ligi, Avrupa’nın İspanya ACB lig’in den sonra en sert iki ligden biri. Bu ligde oynamak kolay değil. Geçen sene biz başarı gösterip süper lige çıktık. Bu ligin de bazı olmazsa olmazları var. Bunlardan bir tanesi Türk oyuncu rotasyonumuz az. Türk oyuncu kadromuzu biraz genişletmek gerekiyor. İlk defa birbirini gören oyuncuları toparlayıp takım olabilmek zor. Bunun üzerine ümit bağladığımız yabancı oyuncularımızdan Josh Selby’in Galatasaray Odeabank maçı öncesi takımından ayrılması bizi zor durumda bıraktı. Yerine Culpepper gelince yeniden yapılanma içine girdik. Sezona da ligin zorlu takımları ile karşılaşarak başladık. Üzüntüm sadece Demir İnşaat Büyükçekmece maçına. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettiğim için oldukça içim yanar. Zor bir fikstürümüz var. Bu ligde tutunabilmek her şeyin üzerinde geliyor. Öncelikle ligi garantilememiz lazım. Ligi öğrendikçe yukarı doğru ilerleyeceğiz. Bu hafta oynayacağımız rakibimiz Banvit’le oynayacağız rakibimiz oturmuş, iyi bir takım. Bütün maçlarını kazandı. Zor bir maç olacak ama seyircimizin desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.