Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ziya Eren: Erciyesspor’da bazılarının canı yanacak

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, takımdaki kötü gidişin önlenmesi için bazılarının canının yanacağını söyledi. Spor Toto Süper Lig'e bu sene çıkan Kayseri Erciyesspor, sezon başından bu tarafa bir türlü istediği performansı...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, takımdaki kötü gidişin önlenmesi için bazılarının canının yanacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'e bu sene çıkan Kayseri Erciyesspor, sezon başından bu tarafa bir türlü istediği performansı sergileyemiyor. En son Sivasspor’a 2-0 mağlup olan takım, 9 haftanın geride kaldığı ligde 6 puanla 17. sırada kendine yer buldu. Kötü gidişin önlenmesi adına kulüp yöneticileri aldıkları radikal kararları uygulayacaklarını açıkladı. Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, yönetim olarak daha önce bazı ceza kararları aldıklarını ancak uygulamadıklarını söyledi.

"Bu cezaları artık uygulamaya sokacağız." diyen Eren, "Bunların isimleri bugün akşamki yönetim kurulu toplantısında açıklanacak. Takımın huzurunu bozan, takıma zarar veren, bize yakışmayacak hareketlerde bulunan kim olursa olsun hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Gerekirse kadro dışı bırakılacak, gerekirse çok ciddi maddi cezalar uygulanacak. Bunların hepsi tüzüğümüzde yazılı. Yönetim kurulu toplantısında bazılarının canı yanacak." şeklinde konuştu.

Takım ve teknik heyetle iç içe olduklarını belirten Eren, "Takıma faydalı olacağına inanmadığımız adam almadık. Ama birkaç mevkide ciddi eksiğimiz olduğunu biliyoruz. Bunların giderilmesi için çalışıyoruz. Devre arasında yapılması gerekenleri yapacağız." diye konuştu.

Takımda şu anda 29 kişinin antrenmana çıktığını belirten Eren, "Alt yapıdakilerle daha fazla. A takımda çok 11’ler çıkar. Kimsenin tereddüdü olmasın." dedi.

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Björn Vleminckx için de hakem raporunu talep ettiklerini ancak kendisine göre de kart kararının doğru olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.