Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tankut’tan Alanyaspor’a Cevap

Multigrup Alanyaspor Kulübü tarafından kendisi hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı" dedi.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Multigrup Alanyaspor Kulübü tarafından kendisi hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı" dedi.
Başkan Tankut, kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ettiğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:
“22 senelik idarecilik yaşamımda, hiç bir camiayı hedef alan bir açıklamam olmadı. Ama geldiğimiz şu pozisyonda başkanlık yaptığım camianın da haklarını korumak görevim. Hiç bir açıklamamı kişiselleştirmedim. Hiç kimseye de veremeyecek bir cevabım olamaz. Benim, Ferudun Tankut olarak yaşamımdaki ilkem doğruluk ve dürüstlük olup bundan sonra da böyle olacaktır. Ancak ortada sadece son maçta bile yapılan hakem hataları ve saha olayları gibi herkesin gördüğü bir realite varken, Alanyaspor Kulübü’nü; 10.05.2016 tarihli basın açıklamasında, şahsım ve kulübüm hakkında sarf edilen çirkin iddialarını ispat etmeye davet ediyorum. Benim tek temennim Türk futbolunun geldiği bu noktada PTT 1. Lig’de son maçların hatalardan arınmış ve adilce oynanması, hak edenin bir üst lige çıkması ve 1 yıllık emeklerin zai olmamasıdır. Bu temennilerle cumartesi oynanacak tüm müsabakalarda ki hakemlere ve takımlarımıza başarılar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.